Dansk Efterisolering meget professionelle

Nu har jeg gennem årene haft flere boliger af både nyere og ældre dato – og dermed også haft kontakt til rigtig mange håndværkere i forbindelse med vedligeholdelse af mine boliger. Jeg har været i kontakt med rigtig gode og professionelle håndværkere og så har jeg haft kontakt til dem der bare ville tjene sine penge let. Derfor syntes jeg at Danskefterisolering.dk fortjener at få ros for deres professionelle arbejde de udførte hos mig, da jeg havde brug for at få mine hulmure efterisoleret. Jeg er ikke selv håndværker, og har ikke en dyt forstand på hvordan man lige efterisolerer sit hus – men da jeg kontaktede Danskefterisolering.dk, fik jeg så meget råd og vejledning at jeg kunne vælge den løsning der var bedst for mig – altså super kundeservice.

Mit valg blev flamingo isolering

Hvorfor så det – jeg har et gammelt bondehus, og disse er ikke særligt godt isoleret efter nutidens standarder – men der var fåreuld i hulmuren, og den kunne jeg sagtens genanvende, hvis jeg anvendte det Dansk Efterisolering kaldte flamingo isolering. De skulle kun lige bore et hul, og så kunne de sprøjte denne flamingo isolering ind, som så lagde sig rundt omkring den eksisterende uld isolering. På den måde kom det heller ikke til at koste mig en formue, og jeg ville hurtigt have tjent mine penge hjem igen, ud fra den besparelse jeg ville få på min varmeregning. Konklusion, god kunde service, råd og vejledning – fordelagtig pris på materialer og arbejdsløn, hurtige og professionelle håndværkere, så stor ros herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *