Den gode messe

Når messen skal stå klar

Har man et produkt, som skal vises frem på en messe, kan det ofte være forbundet med en kryptisk affære at finde vej til messestanden. Søg derfor hjælp på denne hjemmeside Læs mere her. Hos Macrodot sælges nemlig beachflag, som hjælper strømmen af kunder på vej.
Det er kun forbundet med fordele at hjælpe deltagere, kunder, interesserede på vej ved hjælp af et beachflag eller strandflag, som det også kaldes. Som afholder af for eksempel en stand på en messe, gør man på en logisk måde opmærksomhed på sig selv. Hos Macrodot printes beachbannere i høj kvalitet, så man er sikker på at ens budskab møder folk direkte i øjenhøjde.
Udover at hjælpe folk på rette vej, er beachflag også forbundet med god reklame med lave omkostninger. Desuden kan beachflaget bruges både til indendørs arrangementer såvel som udendørs. Det er let at flytte rundt med og monteres hurtigt. Flagene, beach bannerne leveres alle i solid kvalitet.

Messe

Skal man på messe har Macrodot en lang række af spændende udstyr, der guider kunderne og gør opmærksom på netop den stand, man ønsker skal besøges. Roll-up og bannerstand systemer er et rigtig godt bud, da det er nemt at sætte op og pakke væk igen. Messeudstyr er dog mere end blot bannere og flag. Hos Macrodot sælges også messesystemer. Det vil sige produkter, som bruges på messestande: bagvægge, messediske, brochureholdere og meget mere.

Macrodot

Macrodot har stor erfaring med storformatprint, efterbehandling og ustillingssystemer. Macrodot er på forkant med den teknologiske udvikling og er udstyret med en moderne maskinpark. Macrodot er opmærksom på bæredygtighed.

Sponsor

Macrodot støtter organisationer, der forsker i svære sygdomme og hjælper børn, der er syge til en bedre hverdag. Køber man produkter hos Macrodot er man således indirekte med til selv at hjælpe og støtte gode formål.