Det perfekte kursuscenter

Den helt rette mødelokation

Er du ved at planlægge et kursusarrangement, og har du endnu ikke fundet det helt rette kursussted endnu, så er et rigtig godt bud Severin Kursus Center, der er beliggende i Middelfart på Fyn i det skønne Lillebælt tæt ved vand og skov. Det er geografisk beliggende lige midt i landet, og tæt på mortorvejsafkørslen, så det er helt perfekt hvis I har medarbejdere i hele landet. Ved at følge linket her, kan du finde yderligere oplysninger omkring Kursuscentret og deres mødelokaler

Møder afviklet i skønne omgivelser

Severinkursuscenter har for nogle år tilbage, gennemgået en stor renovering. således at hotellet nu fremstår top moderne, og med alle de faciliteter som et moderne hotel og Kursuscenter kræver anno 2019. De har de helt rigtige lokaler til konferencer, hvad enten behovet er for et mindre møde lokale, eller generelt bare lokale til møde. I kan få en lækker forplejning, og er der behov for overnatningsfaciliteter, så er der også gode muligheder for det. Alt I alt kan I få lige den pakke, der passer til jeres behov, og hvad der er sikkert det er, at servicen er altid helt i top på Severin Kursuscenter. Personalet går hele vejen for, at jeres arrangement bliver afviklet på et højt niveau, og det er lige fra køkkenet, til tjenerne, receptionisterne og rengøringspersonalet. Alle har de det eneste formål for øje, at gøre jeres ophold behageligt og rart.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan med fordel tage direkte kontakt til Severin Kursuscenter, og få en helt uforpligtende samtale omkring hvad de kan tilbyde dig. Måske har I nogle særlige behov, og dem vil de gøre alt for at komme i møde. Det er helt sikkert, at vælger I Severin Kursus Center, som jeres konferencested, så får I en super god oplevelse.