Drik kaffe og hjælp klimaet.

Der er intet bedre end en dejlig kop kaffe om morgenen. Eller i løbet af dagen. Nyde duften fra den frisklavede kaffe brede sig i hele køkkenet. Tage den første slurk af kaffen. Nyde smagen der breder sig i munden. Koffeinen der begynder at virke i kroppen. Nu kan man supplere kaffenydelsen med bionedbrydelige kaffekapsler fra Nespresso. Derfor kan man med god samvittighed drikke kaffe og samtidig gøre en god indsats for klimaet. Her er tale om 100% plantebaserede kaffekapsler og det betyder blandt andet at de ikke indeholder aluminium. Når man køber billige nespresso kaffekapsler ved www.biokapslen.dk er det dansk producerede kaffekapsler og muligvis Danmarks bedste kaffekapsler. Det er essentielt at produktionen kan varetages i Danmark, og dermed skabe danske arbejdspladser. Udover at kaffekapslerne er dansk producerede indeholder kaffekapslerne også dansk ristet kaffe. Derfor er der en god føling med selve produktionen og en større gennemsigtighed.

billige nespresso kaffekapsler

Dansk ristet kaffe

Nyd den dansk ristede kaffe og mærk glæden ved denne kaffe.

Tjek hjemmesiden for kaffevarianterne og bestil prøvepakken med 6 forskellige kaffevarianter.

Dermed har man mulighed for at smage forskellige slags kaffer, og finde ud af hvilken slags kaffe der smager bedst.

Kaffekapslerne består blandt andet af majs, sukker og er bionedbrydelige. Det betyder at de forgår, selv ved at være gravet ned i almindeligt jord.

Der er ingen binding på selve abonnementet, hvilket vil sige, man kan ændre betingelserne i forhold til næste forsendelsesdato.

Dermed er der tale om en fleksibel abonnement med bionedbrydelige kapsler og med dansk ristet kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *