Efterskole – er det noget for dig?

Træt af skolen eller klar til nye udfordringer?

Et år på efterskole er til dig, der snart er færdig med ottende, niende eller tiende klasse. Et år, der er fyldt med fantastiske oplevelser. Efterskolerne har tilbud, der rækker ud til ethvert ungt menneske. Hvis du er interesseret i dans, musik, teater, lyd og lys, eSport og film er denne efterskole måske lige noget for dig Læs mere på skolens side.
Et år på efterskole afstedkommer livslang læring, og styrker den unges sociale kompetencer. Man lærer meget om sig selv, sine medmennesker og om omverdenen. Et år på efterskole er et dannelsesår, som er med til at modne ethvert ungt menneske. På efterskolen knyttes mange venskaber, venskaber, der holder resten af livet. Man lærer om sammenhold og lærer samtidig at stå på egne ben. På skolerne er kompetente voksne, der tager hånd om de unge og sørger for, at alle har det godt. Der er tilsynspligt og klare rammer for, hvad der er tilladt og ikke tilladt. Har man fået mulighed for at give sit barn et på efterskole, giver man sit barn en gave for livet. En gave, som styrker både den unges kompetencer og senere udviklingsmuligheder. Muligheder, der gør det meget lettere for den unge at begå sig i livet både på det personlig plan og på det professionelle plan.
Så tøv ikke, giv dit barn muligheden nu. Det kan ikke udsættes – det er nu muligheden skal gribes, hvis man vil give sit barn en gave for livet og få det styrket gennem livets mange udfordringer. Udfordringer et efterskoleophold hjælper det til at håndtere.
Efterskoler åbner for mange muligheder. Der er både kreative efterskoler, mere bogligt orienterede efterskoler, efterskoler for unge med indlæringsvanskeligheder, efterskoler baserede på mange naturoplevelser, efterskoler, hvor kørestolsbrugere kan komme omkring og alle har de det samme udgangspunkt – at give de unge mennesker en oplevelse for livet.