Ejendomsadministration i trekantsområdet

Kan man få andre til at gøre arbejdet for sig, så har man mere fritid til at lave de sjove ting i livet. Jeg er en livsnyder, og har den indstilling, at kan jeg betale mig fra de sure pligter der kan være ved diverse administrative ting, så får jeg andre til at gøre det. Sådan har jeg det også med de ejendomme jeg lejer ud – for her er der en del administrative ting, som lejer slet ikke kan forestille sig der er, og love og regler der skal følges. Det er jeg sluppet for, ved at kontakte ke-admin.dk da de kunne tilbyde mig at administrere alle mine udlejningsejendomme. Det hele er nu digitaliseret og nemt at gå til og nemt for mig at følge med i, hvis det er det jeg ønsker. Nu stoler jeg blindt på at ke-admin udfører deres arbejde til punkt og prikke, da jeg oplever en god service til en fair pris.

Ejendomsadministration ke-admin

Ke-admin.dk tilbyder ejendomsadministration i trekantsområdet til små og mellemstore ejendomsinvestorer. Jeg selv hader alt der har med regnskaber, lejekontrakter, ind og udflytninger tilsyn og vedligeholdelse af ejendommene og især kontakt til myndighederne. Men efter at ke-admin har overtaget alle disse poster, ved jeg at der er styr på tingene, og jeg kan bare læne mig tilbage og nyde den frihed jeg har fået efter jeg har tegnet en af deres servicepakker. Jeg kunne selv være med til at bestemme hvad min service pakke skulle indeholde og fik en fair pris på den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *