Få 3 tilbud på din arbejdsopgave online


Står man og har brug for fx en maler, en tømrer eller et flyttefirma til at udføre en opgave, men har man ingen erfaring med en lokal af slagsen, kan det virke ret så uoverskueligt at finde frem til en. Det er der heldigvis en løsning for. Colego.dk er en professionel og seriøs opgaveportal, hvor man gratis kan få 3 tilbud på sin arbejdsopgave. Da det ikke koster noget, og man på ingen måde forpligter sig til at acceptere et af de bud, som man modtager fra fx en maler, tømrer, smed, revisor eller arkitekt, er der så at sige intet at tabe. Ud over at være gratis og uforbindende er det herudover nemt, hurtigt og bekvemt. Hvad er der not to like?

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at søge på nettet efter lokale fagfolk. Og skulle man være så heldig at finde frem til et firma eller en person med de rette kvalifikationer, skal der naturligvis også afsættes tid til at forhandle sig frem til et tilbud. Hvorfor ikke bruge den tid på familien, fritidsaktiviteterne, vennerne og veninderne eller sig selv og overlade søgningen til Colego.dk? På den måde er man sikker på ganske automatisk at modtage op til 3 tilbud i sin indbakke kort tid efter, at de har fundet profiler, der matcher opgaven. Uden at man skal gøre andet end at at oprette sin opgave online på Colego.dk. Det kan gøres i løbet af 5-10 minutter.

På formularen, der ligger på hjemmesiden, starter man med at beskrive sin opgave. Gerne så detaljeret som muligt, så de firmaer, som er interesserede, kan give et individuelt og konkret tilbud. Herefter matcher Colego.dk opgave med de bedst egnede interessenter. De vil så sende skræddersyede tilbud på opgaven til én. Det er så i sidste ende op til én selv, om man vil takke ja til et af tilbuddene. Hvad enten man vælger at acceptere et tilbud eller ej, er det stadig gratis at have brugt portalen til at finde frem til en maler, tømrer etc.