Få godkendt dit boliglån hos Boligkredit

Få godkendt dit boliglån hos Boligkredit

Et realkreditlån er den billigste og mest fornuftige måde at finansiere et boliglån på. Desværre er bankerne ikke altid lige villige til at godkende realkreditlån, da de følger nogle ret strikse retningslinjer for, hvem der kan låne til hvad, og hvor meget de kan låne. Et lån til bolig er ofte et større lån, så bankerne tager ikke mange chancer efter finanskrisen ramte for år tilbage.

Har man fået afslag på et realkreditlån er der dog stadig håb forude for at man kan finansiere sin egen bolig via et boliglån. Boligkredit giver nemlig boliglån til den bedste pris næst efter et realkreditlån.

Modsat de store banker giver Boligkredit den ekstra service, at de vurderer hver enkelt sag individuelt. Da det er et mindre firma, har de gjort det til en dyd at yde personlig vejledning og sætter sig fuldstændig ind i hver enkelt sag og vurderer den herefter. Dette betyder, at et afslag hos et realkreditinstitut kan vendes til en godkendelse hos Boligkredit, da de ofte vurdere, at man er egnet til et boliglån, trods man ikke opfylder bankernes krav for godkendelse.

Har man brug for at få et lån til bolig og har fået afslag hos banken, kan det altså godt betale sig at kontakte https://boligkredit.dk/. De lover, at de kan tilbyde det billigste og bedste låneløsning, hvis man ikke kan få et realkreditlån, og de yder unik service til alle klienter. Man er derfor sikret en fair og personlig behandling og en rimelig pris.

Et boliglån hos Boligkredit kan muligvis senere lægges om til et realkreditlån, hvis man hen ad vejen opfylder kraven hertil. Det er derfor ikke nødvendigvis et spørgsmål om enten eller, hvis man tager et boliglån hos Boligkredit. Det kan sagtens gå hen og blive et både og mellem et boliglån hos Boligkredit og et realkreditlån.