Fagskole med gode værdier

Vil du gerne på fagskole, kan du med gode grunde overveje at vælge Sorø Fri fagskole – Det er nemlig en fagskole med super gode værdier. Det er en fagskole, hvor du lærer en masse inde for det fag du specialiserer dig for – hvor du bagefter fagskole forløbet har lært en masse du kan tage med dig videre i forløbet. Men hvorfor er det så at Sorø Fri fagskole netop er så god så? Det er den fordi den giver dig mulighed at blive så godt rustet som overhovedet muligt til din fremtid, så du kan klare dig så godt som overhovedet muligt. Det er faktisk muligt at læse meget mere inde på hjemmesiden om fagskolen, så du kan blive så klog på den som overhovedet muligt. De fag, som man kan specialisere sig i inde på hjemmesiden er gastronomi, design og game design – så det er altså nogle utrolig spændende ting som man kan beskæftige sig med. Hvis man har nogle spørgsmål skal man blot klikke sig ind på hjemmesiden og finde deres kontaktformular – så kan man med det samme sende dem et spørgsmål af sted og så får man svar så hurtigt som muligt.
Klik dig ind på hjemmesiden her: http://fagskole.nu
Målgruppe

Skolernes undervisning retter sig primært mod unge og skal forberede dem på et videre uddannelsesforløb ? såvel fagligt som socialt. For at blive optaget skal man være fyldt 16 år eller have afsluttet ni års skolegang.
10. klasse
Mange af skolerne tilbyder 10. klasse. Hvis en skole tilbyder 10. klasse, skal eleverne modtage en undervisning i dansk, engesk og matematik, som står mål med undervisningen i folkeskolen i disse fag. Eleverne skal i brobygning, og der skal udarbejdes en uddannelsesplan i samarbejde med forældrene. Samtidig skal eleverne som i folkeskolen lave en obligatorisk selvvalgt opgave. Skolen skal tilbyde folkeskolens prøver i 10. klasse. Så klik dig da endelig ind på hjemmesiden nu!