Hold konference i hjertet af Danmark


Det er ikke lige meget, hvordan man profilerer sig. Som virksomhed ved man, at det er af afgørende betydning for éns eksponering, at den foregår på en professionel måde. I forbindelse med afholdelse af en konference, er det derfor vigtigt, at man sørger for, at den foregår inden for nogle rammer og i omgivelser, som er de helt rette. I forbindelse med planlægning af en fremtidig konference er det derfor en god idé at alliere sig med en samarbejdspartner med stor erfaring og faglig ekspertise på området.

En sådan er Fænøsund Konferencecenter. Med en beliggenhed i Middelfart på Fyn midt i Danmark kan man næsten ikke få en geografisk bedre beliggenhed. Det gælder både i forhold til transportmuligheder til og fra dette flotte kursuscenter middelfart, men også i forhold til de skønne omgivelser med vand og skov lige uden for døren. Med Fynske Motorvej passerende lige forbi Middelfart kommer man nemt, hurtigt og bekvemt både til og fra stedet, hvad enten man kommer fra Storebæltssiden med Sjælland, Lolland-Falster og København eller Lillebæltssiden med Jylland og det store udland. Det er naturligvis en fordel.

Når man vælger Fænøsund Konferencecenter, får man herudover moderne og velekviperede konferencelokaler. Man kan vælge mellem 10 lokaler i flere forskellige størrelser. Det mindste har plads til 16 personer, og det største har plads til 200 personer. Alle rum har moderne og professionelt AV-udstyr. Herudover kan der indgås aftale om fx pc, whiteboard, flipover, projektor etc. Der skulle derfor være mulighed for at afholde præcis den konference, som man planlægger. Alt afhængig af konferencens varighed og behov for faciliteter og catering, er det naturligvis muligt at lave en aftale om mad og drikke, overnatning etc. På hjemmesiden kan man læse udførligt om, hvad Fænøsund Konferencecenter kan tilbyde. Det er helt bestemt ikke så lidt.