Husk det rigtige ride udstyr

Har du valgt det rigtige rideudstyr?

Èn gang ridning – altid ridning, hvis der ligger en rytter gemt i dig. At omgås heste bliver man hurtigt afhængig af. Men at ride på en hest kræver godt rideudstyr ride udstyr Det er vigtigt at have det nødvendige hesteudstyr, når man sætter sig op på en stor hest, og når man skal passe sin hest. At passe en hest kræver, at man har det rigtige udstyr. Rigtigt udstyr til rytteren er blandt andet gode ridestøvler, ridehjelm, ridetøj og selvfølgelig en sikkerhedsvest, hvis man vil ud og opleve den smukke solopgang en tidlig morgen eller opleve en romantisk solnedgang i aftenskumringen.
Hos happy-horse findes alt i rideudstyr både til børn og voksne. Hos happy-horse fås udover rideudstyr og foder til hest også artikler til både hunde og katte. Så tjek hjemmesiden ud, når det er nødvendigt at skifte dit brugte rideudstyr ud med noget nyt, eller måske står du og mangler noget udstyr til dig selv som rytter eller til din hest – til næste gang du skal en tur på hesteryg og opleve naturen.
Ridning er forbundet med mange positive og lykkelige stunder i hestestalden blandt alle de mange bløde muler og store, brune og rare hesteøjne, der kigger på en med et taknemmeligt og kærligt blik. Har man god kontakt til sin hest, er et enkelt lille fløjt nok til at få den til at komme hen til fløjtets ejermand. Det kræver på den anden side, at man er rigtig god ved sin hest og dækker de behov, en hest har. Nemlig at blive passet med både strigle og kærlige hænder.
Rideudstyret til hesten, når din hest skal have det godt, er blandt andet en god sadel, et varmt dækken, gamacher, trenser og bid, grimer og træktov. Og selvfølgelig en god og lun stald, der skal være rammen om din hests liv, når du ikke selv er i nærheden. Og rammen om dit liv, når du er sammen med din hest.