Hvem har efterhånden ikke et wallstickers citat derhjemme?

På et tidspunkt var det træskilte med citater, det har også været metalskilte med citater, plakater og endda malerede citater i indrammede medier, som man havde derhjemme.
Der kom nemlig en tid, hvor folk handlede i de små forretninger, som der opstod i forlængelse af, at folk gerne ville have hjemmelavede ting igen, som der tog lang tid at lave, og vi gad ikke købe ind i kædebutikkerne, når vi kunne handle hos dem, som der var uafhængige; og så ville vi gerne betale lidt mere for det for at få dem til at køre rundt.
Som regel bestod inventaret også af den slags skilte, magneter, flag eller andet, hvor der var motiverende citater på, som man ellers tidligere mest havde set på arbejdspladserne, der skulle motivere folk til at yde deres bedste.
Nu var det citater om kærlighed, livet og de andre vigtige ting i tilværelsen, som man kunne købe med hjem, og det var der virkelig mange mennesker, som der gjorde.

Det næste er blevet wallstickers med citater

Folk fyldte næsten deres hjem op med den slags, så man ikke kunne rette blikket noget sted hen i noget lokale, uden man blev mødt med citater om det ene eller andet.
Nogle gange stod der en afsender på citatet, men det var ikke altid lige korrekt.
Nu er det nye kommet til, som der er meget mere styr på, hvor man kan købe citater som klistermærker, man hænger op på væggene.
Det smarte er så især, at når man så har fået læst det citat længe nok, så det mister sin betydning for en, så kan man hurtigt sætte et nyt op, fordi det er nemt og ikke mindst billigt at gøre.
Dette medfører, at man altid får nogle interessante omgivelser at være omkring, hvor man bliver opfordret til det ene eller andet eller til at tænke sig om, inden man handler.
Det vigtigste er trods alt at vælge noget, som der siger en noget, og som man giver at kigge på/læse.
Den slags kan du købe her: https://smartstickers.dk/wallstickers/tekst-citater/