Lysets betydning for vores sundhed

D-vitamin kommer fra lys

Vores krop og sind får det rent medicinsk bedre af at få lys nok. Stort set alt det D-vitamin vi har i kroppen kommer fra lys, og bare det at sidde på en bænk og få lys og at sørge for at de rum vi opholder os i, har den korrekte belysning, er afgørende for vores sundhed. Lyset har stor betydning på vores fysiske tilstand, produktivitet og på vores humør. Lyset er ligeledes med til at vores øjne registrerer lys, styrer vores døgnrytme, vores organer og til dels vores hormoner, og styrer vores indre ur.

LED bulkheads

Til indendørs og udendørs brug

Søger du energibesparende lamper, er LED bulkheads fra www.lyskilderdirekte.dk et rigtig godt bud. LED bulkheads er en klassiker blandt funktionelle armaturer med moderne teknologi, som forener robust design med en ensartet lysfordeling og er også nem at installere, takket være den smarte monteringsboks. Armaturerne er derfor velegnet til en lang række anvendelsesområder i og udenfor hjemmet

LED lyskilder og armaturer
LED lyskilder er energi-effektive og har en lang levetid. De tilbyder professionelle løsninger, såsom LED-paneler til kontoret, High-bay og LED-lysrør til lager og industri. Alle kan bestille hos Lyskilderdirekte: private, virksomheder og offentlige institutioner!

Kvalitets produkter
Lyskilderdirekte’s sortiment har kvalitets lyskilder og lysarmaturer fra Noxion, Ledvance og Philips som er miljøvenlige og besparende. På mange af deres produkter tilbyder de mængderabat, så er du sikker på den bedste pris.

Levering
Lyskilderdirekte behandler din bestilling med det samme og såfremt produkterne er på lager sendes din bestilling indenfor 24 timer. Leveringstiden er normalt 2-3 arbejdsdage. Skift til energivenlig belysning, skift til LED-belysning!.

LED lyskilder har et meget lavt energiforbrug, og en meget lang levetid.