Med gummiben på Hjerl Hede

Halvmarathon på Hjerl Hede var i gang.
Vores sweeper l√• lige i rumpetten p√• os, indimellem lidt for t√¶t synes jeg. Tror jeg brokkede mig lidt, og han trak sig lidt bagud. Ved depotet der l√• efter ca. 14 km h√łrte han mig pive over mit ribben, og s√• tryllede han lige nogen panodiler og ipren frem, n√łj hvor blev jeg glad! Han var en rigtig rar fyr, og vel i m√•l gik jeg hen og sagde tusind tak for pillerne, og de sm√• hep han ogs√• leverede det sidste stykke.
Vi var nu egentlig ret t√¶t p√• m√•l, og for hulen hvor var jeg brugt! Mine ben var som gummi, udover l√•rmusklerne der f√łltes som sten. Ribbenet blev bedre en halv times tid efter jeg havde f√•et pillerne af Fejebladet, og det var en stor lettelse, men nu var det bare kroppen der var tr√¶t. Virkelig tr√¶t. Vi kom forbi et par b√¶nke, og hoooold nu op hvor jeg bare havde den st√łrste lyst til at sige: “Bare l√łb hjem, jeg l√¶gger mig lige en times tid” haha. Men selvf√łlgelig fortsatte jeg. Nu l√łb vi p√• den rute som jeg l√łb sidste √•r, 5 km-ruten.