Pallerammer til mange formål

Går du og mangler Pallerammer, skulle du prøve at besøge Tipa Træemballage. De forhandler alt vedrørende brugte paller, nye paller og pallerammer.

Pallerammer

Pallerammer er en meget multifunktionel ting, og de ting man kan bruge dem til, er derfor rigtig mange, og ofte også kreative.

Pallerammer leveres både som nye, brugte og varmebehandlede. Pallerammer lagerføres i flere mål, og Tipa kan også levere dem i specielle mål hvis nødvendigt. Pallerammer kan foldes og fylder derfor ikke særligt meget på lager.

Oftest bliver pallerammer brugt til den lidt tungere industri, men mulighederne er mange. Nogle bruger f.eks. pallerammer i privat regi, til højbede eller kompost. Men som folk ser de mange muligheder i pallerammer, oplever man også både borde, hønsehuse, reoler og mange andre ting man kan benytte pallerammer til.

Brugte paller

Tipa Emballage sorterer deres brugte EUR paller, så de kan anvendes i retur-palle-systemet, og derved kan de genbruges som en kraftig engangspalle, eller i øvrigt, hvis der ikke er større krav til pallens kvalitet, hygiejnen omkring varerne.

Husk at nogle lande har meget strenge krav i forhold til de paller, som varer bliver importeret til landet på. Det er derfor en god idé, at undersøge hvilke krav der kan være i forhold til eksport af virksomhedens varer, så man ikke risikerer, at ens varer bliver afvist i tolden, pga. træpallens stand, mangel på varmebehandling el. lign.

I forhold til nye paller, kan der være en stor økonomisk besparelse at hente, ved at anvende brugte paller. Miljøet vinder også på denne løsning, da der bliver sparet på ressourcerne ved at genanvende træemballagen så mange gange som muligt ? dette gælder selvfølgelig også i forhold til paller i plast.


Besøg Tipa Træemballage og se hvad de kan tilbyde af Pallerammer