Snus som nydelsesmiddel

Fremtiden er her allerede

Hvis man tror, at Sverige er heldig, at de har måtte beholde retten til at sælge snus, så tro om igen. I Danmark har forbuddet mod at sælge snus givet grobund for nyudvikling, og forbrugerne har i dag mulighed for at købe tyggetobak og nikotinposer i topkvalitet. Ministry of Snus har fulgt trenden og mærket forbrugernes efterspørgsel. Det har ført til den første fysiske butik i Danmark, der udelukkende sælger tyggetobak, nikotinposer og relaterede produkter. Butikken ligger i Svendborg, en skøn fynsk by med udsigt til havet. Butikken er placeret, så kontor og produktion er lige i nærheden. Det giver en tæt kontakt til forbrugerne, og ministrene i virksomheden kan derved følge tendenser og efterspørgsel tæt. På denne måde kan en trend hurtigere udløse nye produkter. Ministry of Snus tilbyder også forbrugerne en helt exceptionel onlinebutik. Klik her.


Din stil – din dåse

I onlinebutikken er det muligt at designe sin egen ”snusdåse”, og det er således muligt at købe en dåse til hver en lejlighed. Der er således gået mode i tyggetobak, og dåserne kan bruges til at matche tøj og stil eller gives væk til gave. Det er totalt trendy og godt tænkt at lave en onlineshop, der taler så meget til individet. Ministry of snus dåserne kan også købes i supermarkeder og kiosker, men det kræver et kig forbi onlinebutikken for at få sin dåse designet specielt. Helt usædvanligt, så matcher priserne ikke produktet, da prisen stadig matcher det normale marked på trods af det individuelle design.

Gode historiske traditioner føres videre

Tobakkens historie går mange århundreder tilbage. Tobakken gror i det varmere klima, og den kom til Europa med sømændene efter deres lange rejser mod f.eks. Sydamerika. Tobakken er historisk set blevet brugt som rygetobak, hvor man rullede bladene sammen og satte ild til. Sidenhen fandt man ud af at finskære tobakken og blande forskellige ingredienser i, der kan forme konsistens, lugt og smag. Det der også blev til snus. Først i nyere tid er den finskårne tobak kommet i små poser, der kan placeres i mundhulen. Det gør det nemmere og mere hygiejnisk at være tyggetobaksbruger.