Vejle Center Hotel og Påskeophold

Nu har jeg flere gange været forbi Vejle Center Hotel i Vejle – og det har jeg været fordi jeg godt kan lide at komme der – der er simpelthen sådan en dejlig familiær stemning, som jeg holder så meget af. Nogen gange har jeg været der alene, bare for at nyde omgivelserne i fred og ro, og andre gange har jeg haft familien med. Det er super værelser, lækker mad, dejlige omgivelser hvis man vil ud og opleve noget i den dejlige natur, og så er priserne til at betale. Jeg vil endda sige, man får luksus for pengene. Nu står Påsken for døren, og min fødselsdag falder i år sammen med Påsken, så hele familien kommer med, og så fejrer vi dels min fødselsdag med et godt ophold, sammen med at der er nogle sjove oplevelser for ungerne.

Påskeophold på Vejle Center Hotel

Nu vi skal afsted til Påske ophold på Vejle Center Hotel, så er vi også garanteret at maden er helt i top, og det vil jeg jo gerne have på min fødselsdag. Vi elsker at lave noget sjovt sammen når vi er på sådanne ophold min familie og jeg. Så denne gang tager vi vores cykler og vandrestøvler med, og begiver os ud i den skønne natur og samler sult til den dejlige mad vi skal indtage. Jeg ved at mine børn elsker at være på Vejle Center Hotel, da de altid er blevet behandlet god der, og fordi at de føler sig som hjemme når vi er afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *