Vintage møbler i et råt design

Alle har vi vores foretrukne boligstil. Nogle er mere sikre i sin stil end andre, og nogle er mere mainstream, mens andre stikker lidt ud til en side. Er man usikker i sin stil, så er internettet et godt sted at begynde. Man kan i ro og mag sidde og surfe mellem de mange forskellige sider med boligstil og interiør. Finde ud af om man er til en lys stil eller en mørk stil. Om man er til mange farver eller helt enkle lyse linjer. Kan man lide hvide vægge eller mønstrede tapeter?

Hos Møbelmutter i Herlev er stilen helt tydelig. Her er tale om en mørk og mere rå møbelstil. Møbelmutter designer selv sine vintage møbler med inspiration fra New York. Møbelmutters retro møbler er funktionelle, rå industrielle møbler, som hun har fået håndlavet i bæredygtige materialer. Møblerne bliver designede, så der både er til store og små rum. De lækre Vintage møbler er et smukke og rå møbler, der er helt unikke. Møbelmutter forhandler ikke kun møbler, men også et godt udvalg af unikke og trendy, industrielle lamper, der matcher godt til møbelstilen. Møbelmutter har tænkt stilen helt ud ved at implementere smarte opbevaringsløsninger i møblerne. Således finder man også opbevaring i f.eks. sofabordene.

Bor man ikke lige i nærheden af Møbelmutters butik i Herlev, så driver hun også en omfattende webshop fyldt med alle de lækre møbler og lamper, der matcher den rå, industrielle New Yorkerstil. Har man specielle ønsker til møblerne, så skal man endelig kontakte Møbelmutter, som gerne tager mod specielle ønsker. Møbelmutter går op i sit virke, så har man det mindste spørgsmål, så skal man endelig kigge forbi butikken i Herlev eller gribe telefonen.

Møbelmutter arbejder med følgende møbelserier i sin butik: Color, Cube, Doom, Earth, Locker, Quandro, Raw og Train. Der er udover møbler og lamper også lækre spejle.